Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Özen Ticaret Şikayet | www.ozenticaret.com

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Özen Ticaret Şikayet | www.ozenticaret.com

Herkese selamlar

Özen Ticaret www.ozenticaret.com ,adlı firma ile yaşadığım tatsız bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. 1 hafta önce aracım Astra J için PLASTİK ÖN LİP siparişi verdim.
    Verdiğim parçayı hiç bir makyajsız Astra J kasada görmediğim için,telefonda görüştüğüm yetkiliye ürünü gördükten sonra iade etme şanşımın olup olmadığını sorduğumda,görüştüğüm kişi biraz telefon sohbetinden sonra kibar bir şekilde olmayacağını söyledi,bende tamam neyse deyip parayı hesaplarına havale yaptım. O hafta Bodrum'da tatilde olduğum için ürünü bu hafta teslim aldım. Aldığım gibi hemen ürünü arabamın üstüne tutup denemek istedim. Denedikten sonra hem araca tam oturmayacağını hem de araç yere yakın olduğu için sürtme olma ihtimali çok yüksek olduğundan ötürü takmaktan vazgeçtim.

Akabinde durumu anlatmak için Özen Ticaret'i aradım ve yetkiliye telefonda durumu anlattım,iade talebim olduğunu ve makul sebeplerimi anlattım,yetkili "tabi,tamam"dedi. Aslında eğer tamam demeseydi tanıdık başka bir arkadaşa satacaktım ürünü ama karşı taraf tamam deyince bende tekrar iade etmeye karar verdim. Ürünü kargoladım ve 1 gün sonra telefonum çaldı.
    Konuştuğum kişi ile aynen telefonda geçen konuşmamı yazı dilinde anlatıyorum.
    Yetkili kişi bana ürünün kargoda kırıldığını bildirdi. Peki dedim bundan sonra ne yapabiliriz diye sordum bana uzun lafın kısası bir şey yapamayacağımızı ürünün kırıldığını ve para iadesi yapılamayacağını söyledi.
    Bunun ardından bende,"peki olan olmuş,bu durumda ben madur olmayayım,sizden bir çözüm bekliyorum,bu parça madem kırıldıysa eğer sizinde işinize yaramaz benimde artık işime yaramaz. Bana bir çözüm yolu üretin,sizden ürünün parasının tamamını istemiyorum ama bir orta yolu bulalım dedim ve yetkili bununda mümkün olmayacağını söyledi. Ben bunun ardından peki en azından bana tutturduğunuz zabıt numarasını verin bende takip edeyim dedim,peki tamam dediler telefonu kapattık.

Şimdi olan olay yukarıda anlattığım gibi gerçekleşti bu yaşanan olaydan sonra benim ÖZEN TİCARET ( www.ozenticaret.com ) adlı firmadan şikayetime gelince,

1.PLASTİK dedikleri ürün FİBER den bozma bir ürün.Klasik esneme payı,hasarı emme payı vs olmayan taş gibi bir ürün,ayrıca bire bir araca oturmadı.
    2.Firmanın müşteriyle olan ilişkişi,yaşanan bu maduriyet konusunda hiç bir çözüm üretmediler. Esnaflık müşteri ilişkisi sıfır.
    3.Arayıp kargo zabıt takip numarası ile alakalı bilgi vereceklerdi 2 iş günü geçti haber yok.
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: Özen Ticaret Şikayet | www.ozenticaret.com

site kaybolmuş

Yorum

geçmiş olsun ,ahirete yatırımınız olmuş
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

bence,
        siz burada haksızsınız. çünkü firma açık açık daha ilk konuşmada iade almayacağını belirtmiş size.
        buna rağmen iade etmek istemişsiniz, ürün kargoda kırılmış. bu onların suçu değil ki. neden zararı bölüşsünler sizinle?
        bu arada benim bahsi geçen firma ile hiç bir ilişkim yok, ben bursa da kendi halinde bir esnafım.

Yorum

kargo gönderiminiz sigortalı değilmiydi? (kargolar genelde sigortalı taşır) Kargoda hasar almışsa karşı tarafın bence bir suçu yok siz kargo şirketi ile görüşerek zararınızı talep edebilirsiniz1

Yorum

site kaybolmamış. Sadece konuyu açan arkadaş linkte .tr kısmını unutmuş.
            ozenticaret.com.tr

Kargo numarasını edindikten sonra kırılma olayının doğru olup olmadığını saptayabilirsiniz.

Yorum

Arkadaslar urun tabiki kargoda kirildi,ozen ticaret kirmadi.
              Olan olmus zaten,sonuc olarak urun dediklerine gore kirilmis. Ben bu asamadan sonra ne yapabiliriz diye sorguladim,cunku malumunuz bu parcalarin ne kadara mal edildigi,ne kadara alinip satildigi ortada. Burada her hangi bir sekilde OZEN TİCARET bir cozum uretmis olsaydi,musteriyi memnun etmis olsaydi ben buraya sikayet degil OZEN TİCARET e tesekkur baslagi acacaktim. Para benden gitti ama o urun orada ya tamir gorup kullanilacak ya da ham maddeye katilacak.
              2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Bence Haklısınız. Ne olursa olsun 15 gün içinde iade hakkınız var. O adamın iade yok demesi çok önemli değil. Kargoda Kırıldı demesi de geçerli bi mazeret değil. Zabıt tutsaymış.

Yorum

İnternet satışlarında sorgusuz olarak 7 ila 15 gün içerisinde koşulsuz iade yapılması kanuni olarak bir haktır. O yüzden arkadaşların da dediği gibi onların iade almıyoruz demeleri bişey değiştirmiyor. KArgonun malzemeyi kırması da sizin sorununuz değil bu durumda zabıt numarasını alıp kargonun genel merkezine eğer o da olmazsa her iki durum için de tüketici hakem heyetine başvurma hakkınız mevcut. Onun da süresi 15 gün. Süreyi geçirmeyin bir an evvel işlemleri başlatın. Hatta öncesinde her iki firmayla da güzel bir dille konuşup tatlıya bağlamaya çalışın. Uğraşmamış olursunuz.
                  Bu arada arkadaşların dediklerine de şu noktada katılıyorum firma iade almayacaklarını size baştan söylemiş... Ama dediğim gibi bunun kanunen hiçbir geçerliliği yok...
                  Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Siteye baktım BMW ci gençler açmış gibi duruyor

Yorum

Elimde iade kargonun makbuzu ve banka havalesi yaptigim icin aciklama kismina ASTRA J PLASTİK DİFUZOR aciklamasi ile havale etmistim. Bunlar sikyette bulunmak icin yeterli midir acaba ?
                      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Yakınlarda Yurt içi kargoyla 1-2 kez bir şey yolladım. Sigorta yapmayıp taahütname imzalattırdılar. Yoksa almıyorlardı. Ama geçenlerde de MNG ile yolladım hatırladığım kadarı ile onda böyle bir şey olmamıştı.
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İnternet alışverişlerinde söylenildiği gibi 15 gün içerisinde koşulsuz iade imkanı var. Hiç bir şey yapmadan tüketici hakları mahkemesine başvurabilirsin bence

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bugun tekrardan firma ile yaptigim gorusme sonradinda "kavga,gurultu" para iadesi gerceklesti.

İlk mesaji guncelleyemedigim icin modlar ilk mesajin sonuna bu ibareyi eklerlerse sevinirim.

Para iadesi yapilmasina ragmen firma ile ilgili gorusume gelecek olursak,tamamen kurumsallik disi! Daha oncede buradan yaylarimi almis olmama ragmen su saatten sonra cam suyu bile almam. Telefonda konustugum yetkili tuketici mahkemesi ve benim bu urunu kosulsuz sartsiz iade hakkim oldugunu soyledikten sonra,resmen bagirip cagirmaya basladi hala yukarida anlattigim sekilde olayi bana anlatmaya devam etti. Saygidan uzak,musteri iliskisi sifir olan bir firma,neyseki benden urun kargoda kirildi diye ek para istemediler!! Buradan alisveris yapacaklarin dikkatine..

Ayrica kesinlikle hakkinizi arayin ben onemsememistim giden parayi burada degerli uyerlimizin yazdiklarindan sonra bu firmanin rahat ve umursamaz tavirlari icin bu yola girecektim ama gerek kalmadi. Herkes hakkini savunsun..
                            2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Burada karşı tarafın ne diye olayı gerdiğini anlamış değilim. Alt tarafı tutulan zabıt ile kargo ya başvuracak ve kırılan malın parasını alacak. İnternetten satış yapıp iade yok demek de ben bu işi bilmiyorum demekle aynı aslında. Üstelik max 250tl tutarında olacak bir ürün için müşteri kaybetmeye, ismini karalamaya değer mi ?

Yorum

İşleniyor...
                              X